Træningsudstyr

Træningsudstyr til bodybuildere

Som bodybuilder er det vigtigt at styrketræne, og her er du bedst kørende, hvis du træner med træningsudstyr. Her vælger de fleste bodybuildere den nemme løsning, og melder sig ind i et fitnesscenter. Så slipper man for at skulle betale for sig eget træningsudstyr. Det gør så også at stort set alt træningen foregår i fitnesscentret.

Den anden løsning er købe dit eget træningsudstyr, som du kan bruge til at lave dit eget lille træningscenter. Her kan du så styrke træne delvist, så du træner lidt derhjemme og i fitness. Eller du kan melde dig helt ud af fitnesscenteret, så du kan spare fitness abonnementet hver måned. Så slipper du for at skulle bruge tid på at tage ned i fitnesscenteret flere gange om ugen, og du kan træne når du har lyst. Det er en mere fleksibel løsning, som passer godt til folk med en travl hverdag, og hvor der er langt til det nærmeste fitnesscenter.

Læs også vores artikel med et træningsprogram til bodybuilding.

Hvilket træningsudstyr skal man vælge?

Valg af træningsudstyr kommer lidt an på hvad man har af mål med træningen, og hvor mange penge man gerne vil putte i træningsudstyret. Som tommelfingerregel er det en god ide at købe træningudstyr, så du kan lave de 3 store øvelser: squat, dødløft og bænkpress. Det kræver kort sagt:

  • Et vægtsæt(samlet løsning) eller en vægtstang og håndvægte med vægtskiver, så du har nogle vægte at løfte.
  • En træningsbænk så du har noget at ligge vægtstangen på forbindelse med bænkpress.
  • Et squat rack så du har noget til at holde vægtstangen i forbindelse med squat.

Hvis du køber disse ting, er du godt kørende for få penge, da du kan lave de 3 store øvelser + et hav af andre øvelser. Hvis du vil putte flere penge i dit eget træningscenter, kan du kigge på denne liste med professionelt træningsudstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *