Sunde og billige madvarer

Sunde og billige madvarer

Her er der en liste med sunde og billige madvarer, som hjælper dig med at holde madbudgettet lavt som bodybuilder. Der er faktisk mange penge at spare, hvis du vælger bestemte madvarer.

Proteinpulver

Du får rigtig mange proteiner for pengene, når du køber proteinpulver. Der er gode muligheder for mængde rabat, hvis du køber stort ind. Det bør du ihvertfald overveje, når du køber proteinpulver hjem. Der er også en del pengene af spare, hvis du holder dig fra de helt dyre brand. Bodylab’s whey 100 er godt valg, hvis du er på jagt efter billigt og godt proteinpulver.

Tun

Tun har et højt indhold af proteiner – 27 g protein pr 100 g, og så kan det købes forholdsvis billigt de fleste steder. Tun er tit på tilbud, og her kan der være mange penge at spare, hvis du køber stort ind. Køb altid tun i store mængder, da det er billigst. Tun er på dåse, og det kan derfor holde sig i rigtig lang tid.

Peanut butter

Peanut butter har et højt indhold af proteiner og sunde fedtstoffer, og det er derfor rigtig godt at spise som bodybuilder. Peanut butter er de seneste par år blevet populært i Danmark, og du kan derfor købe det overalt efterhånden til billige priser. Du skal lige være opmærksom på at der er forskellige udgaver af peanut butter. Der er mange udgaver fyldt med sukker, og dem skal du undgå. Kig lige på varedeklaration inden du vælger peanut butter.

Havregryn

Havregryn er noget af det billigste og sundeste mad, du kan købe som bodybuilder. Du får rigtig meget mad for pengene, når du køber havregryn. Hvis du vil leve billigt som bodybuilder, er det med at begynde og spise en masse havregryn.

Mælk

Mælk er også et godt valg, hvis du gerne vil spise billigt og sundt som bodybuilder. Mælk har et højt indhold af protein, og så koster mælk ikke alverden her i Danmark. Mælk og proteinpulver er de madvarer, som hjælper mig rigtig meget med at få en masse proteiner indenbord som studerende.

Oksekød og svinekød

Oksekød og svinekød kan købes meget billigt i supermarkederne, da det stort set altid er på tilbud. Hvis køddet er tæt på sidste salgsdato, bliver det endnu billigere, og det sker tit i større supermarkeder.

Ægg

Ægg har et højt indhold af proteiner, og så de er stort set også altid på tilbud. Det er også en god madvare at vælge, hvis du vil leve billigt som bodybuilder.

Læs mere: Proteinpandekager med banan, jordbær smoothie med proteinpulver, opbevaring af bodybuildermad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *