Proteinpandekager med banan

Proteinpandekager med banan

Her er der en opskrift på proteinpandekager med banan, som har et højt indhold af protein og sunde fedtstoffer. Opskriften er nem at lave, og kræver ikke ret mange ingredienser. Opskriften er oplagt at lave om morgenen.

Ingredienser

Topping

Stegning

Fremgangsmåde

Proteinpandekager med banan er super nemme at lave. Alt du skal gøre er at blende alle ingredienserne i en blender og så blende til blanding er fin og blød. Du kan piske æggehvider for sig selv, som du vender i blandingen senere, hvis du gerne vil have mere luftige pandekage. Det kan du fx gøre, hvis du har venner eller familie på besøg, eller du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra. Jeg plejer altid at lave den hurtige, hvor jeg blender alle ingredienser.

Tilføj noget fedtstof til panden. Jeg plejer at bruge  kokosolie som fedtstof. Det giver en god smag til pandekagerne, og så er der nogle rigtig gode fedtstoffer i kokosolie. Du kan også bruge almindeligt smør eller lign. Brug gerne en non-stick stegepande, så protein pandekagerne med banan slipper nemmere. Så skal du heller ikke bruge så meget fedtstof på panden.

Varm panden godt op og tilføj derefter pandekage blandingen. Jeg plejer at lave 2 pandekager ad gangen. Du kan også 3-4 pandekager på en gang, som så bliver noget mindre. Når der kommer små bobler på pandekagen, skal du vende pandekagen, så den anden side også kan få noget. Jeg plejer at bruge en paletkniv til at vende pandekagerne med. Du kan altid lige tjekke med paletkniven, om pandekagen er færdig. Den skal gerne være gylden på begge sider.

Når pandekagen er færdig, er den klar til at blive spist. Jeg plejer at smøre noget peanutbutter ovenpå proteinpandekagerne med banan, da det smager rigtig god sammen. Der er gode fedtstoffer i peanutbutter og et højt indhold af protein. Du kan også tilføje diverse bær. Friske blåbær, jordbær eller hindbær smager rigtig på pandekagerne.

Næringsindhold

Kalorier: 467 kcal

Protein: 49 g

Kulhydrat: 40 g

Fedt: 13 g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *