Opbevaring af bodybuildermad

Opbevaring af bodybuildermad

For at du kan få succes som bodybuilder, er det vigtigt at have styr på maden. En bodybuilder kommer ikke ret langt, hvis manden halter. For at få gøre alt det med maden lettere, er det en god ide at investere i noget godt bodybuilding tupperware til opbevaring af bodybuildermad. Så kan du lave store portioner mad, og det sparer dig rigtig meget tid i løbet af dagen.

Du kan hurtigt bruge en time eller to hver dag, hvis du skal stå og stege kylling og lave ris flere gange om dagen. Når du har en masse tupperware, kan du også dele din store portion mad ud i mindre portioner. Du kan finde en oversigt med bodybuilding tupperware her.

Gå aldrig ned på bodybuilding tupperware

Du kan fx stille 6 bøtter frem, hvor du putter ris og kylling + grøntsager i. På den måde kan du tælle alle kalorierne på en gang, og du er dermed fri for at gøre det flere gange om dagen. Hvis du laver 6 bøtter med ris og kylling + grøntsager har du i princippet 6 hovedmåltider, som du kan spise fordelt ud over 2 dage. Så skal du kun lave mad hver anden dag. Du kan sagtens lave endnu større portioner, hvor du fx laver 9 eller 12 bøtter med mad. Det er så meget nemmere at gøre det på denne måde. Det gør det meget sjovere at være bodybuilder, da du kan bruge tiden på andre ting end madlavning. Du undgår også at løbe tør for mad, hvis du planlægger din madlavning på denne måde. Alt i alt vil du få meget mere succes som bodybuilder, hvis du gør tingene på denne måde.

Se også vores opskrift på jordbær smoothie med proteinpulver

Opbevar dit bodybuildermad som de professionelle gør

Det at lave flere portioner mad på en gang er noget alle de professionelle bodybuildere gør. De ved hvor stor betydning maden har for dem, og det er altid de lige har tid til at stå i køkkenet. De skal til photoshoot, events, konkurrencer, snakke med fans osv, og her er det guld værd, at maden ligger klar i noget tupperware. Der er en god video med Kai Greene, hvor han fortæller om madlavning og det at få succes som bodybuilder. Maden skal være klar hverdag alle tidspunkter på dagen, så man som bodybuilder kan spise på de rigtige tidspunkter, så kroppen kan være i den bedst mulige tilstand, så man kan træne bedst muligt og få det bedste mulige resultater. Han siger at det er helt grundlæggende, hvis man gerne vil have succes som bodybuilder. Det er vanerne og det gør man hverdag over en længere perioder, som i sidste ende giver de gode resultater. Gør dig selv den tjenste af se denne video med Kai Greene. Det er mange gode grundlæggende guldkorn, som du kan bruge som bodybuilder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *