Om Bodybuildermad.dk

Bodybuildermad.dk

Bodybuildermad.dk er en informations hjemmeside, som hjælper bodybuildere med maden. Kosten betyder rigtig meget, hvis du vil have succes som bodybuilder, og det er bodybuildermad.dk hjælper dig med. På forsiden finder du en simpel oversigt, hvor du kan klikke dig ind på forskellige emner. Her kan du finde produkter, tips og tricks, som kan hjælpe dig med at spise bedre. Fokuset er gøre hjemmeside, så simpel og overskuelig som muligt. Der vil løbende komme opskrifter på bodybuildermad.dk, så du kan få inspiration til lækker bodybuildervenlig mad. Bodybuildermad.dk bliver en slags kogebog til bodybuildere.

Hjemmesiden er lavet af TB Coding i samarbejde med blivstor.dk, som er en dansk bodybuilder blog, der går i dybden med sporten bodybuilding og træningsudstyr.

Bag bodybuildermad.dk og blivstor.dk finder du Thomas Bonderup, som har mange års erfaring med styrketræning og sund kost. Jeg har fået meget af min erfaring gennem håndbold på højeste niveau i mange år, hvor jeg har haft stor succes med sund kost og massere af styrketræning. Derfor har jeg også håndbold bloggen haandboldnationen.dk, hvor jeg skriver om håndbold. Jeg ser mig selv som en bodybuilder på håndboldbanen. Det er den fysiske del, hvor jeg er meget stærk på håndboldbanen. Jeg er i de senere år begyndt på mere eksplosiv styrketræning, da jeg har opbygget en solid fysisk form. Jeg går derfor også meget op i styrkeløft. Udover sporten håndbold følger jeg også meget med i bodybuilding scenen. Jeg kan godt lide at følge med i Mr Olympia og mange af de andre store stævner, hvor de helt store stjerner stiller op. Så kan jeg også godt lide at se en god bodybuilding dokumentar, hvor man følger livet hos de bedste bodybuildere.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at blive en del af bloggen. Jeg søger skribenter, som har lyst til at skrive på mine blogs. Hvis du går meget op i sporten, og er god til at skrive, så jeg har muligvis et lille fritidsjob til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *