Jordbær smoothie med proteinpulver

Jordbær smoothie med proteinpulver

En jordbær smoothie med proteinpulver er en klassisk bodybuilder smoothie, som rigtig mange bodybuildere i Danmark drikker. Det er fordi at smoothien er super nem at lave, og så er der en masse sunde ingredienser deri. Der er også godt med kalorier i smoothien, og den passer derfor godt til bulk perioder, hvor der skal nogle ekstra kalorier indenbords. Du kan hurtigt komme op på 1000 kalorier, hvis du laver smoothien lidt større.

Jeg plejer at lave en lidt mindre udgave af smoothien, hvor der er lige knap 700 kalorier. Du kan se opskriften lidt længere nede. Hvis du ønsker at lave smoothien større, så der er flere kalorier, kan du læse mere her.

Når jeg laver smoothien, bruger jeg en helt almindelig blender, som kan klare at blende is. Jeg bruger altid frosne jordbær, da det gør smoothien kold og fyldig. Alt du skal gøre er at blande ingredienserne og så blende i et par minutter. Så er drikken klar til at blive drukket.

Ingredienserne er som følger:

Du kan tilføje olie til smoothien, hvis du ønsker flere kalorier. Olien kan ikke smages, da jordbær + bananen og proteinpulver giver en meget sød og frisk smag tilsammen, og det gør at olien bliver meget neutral i det. Du kan også tilføje en ekstra banan, mere peanutbutter, proteinpulver, eller mælk hvis du ønsker at lave en større smoothie. Jeg har også lavet smoothie, hvor jeg har blandet 50 g jord og 50 g hindbær. Det smager rigtig godt sammen. Blåbær passer også godt til smoothien. Mørk chokolade er også en mulighed.

Jeg kan bedst lide smoothien med proteinpulver med chokoladesmag, men du kan også prøve med andre smage. Alle ingrienser kan købes i de fleste supermarkeder, og proteinpulveret kan købes på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *