Sundt Fedt

Sundt fedt bodybuilding

Her er der en oversigt med sundt fedt, som du kan spise sundere som bodybuilder. Sunde fedtstoffer hjælper kort sagt med at gøre kroppen sundere. Når kroppen er sundere har du nemmere ved at opbygge muskler og mindske fedtprocenten. Du kan læse en længere tekst omkring fedt her, hvis du ønsker at gå dybere ned i emnet.

Fiskeolie

Fiskeolie også kendt som omega 3 fedtstyrer er noget enhver bodybuilder bør spise. Det findes i fisk, olier, nødder og mange andre madvarer, men det nemmeste er at spise fiskeolie som kapsler. Disse fiskeolie kapsler kan du så spise sammen med din vitaminpille.

Olier til stegning

Kokosolie, olivenolie og rapsolie er gode fedtstoffer at anvende til stegning. Især kokosolie er blevet meget populært blandt bodybuildere på det seneste. Du kan købe det i de fleste supermarkeder efterhånden.

Nødder

Nødder er også en god måde at få sunde fedtstoffer på, og så har de et højt indhold af protein. Peanutbutter er min klare favorit, når det kommer til nødder. Lige efter kommer mandler som jeg spiser meget sammen med skyr. Pistacienødder, cashewnødder og peanut er også gode at spise som bodybuilder. Der er også valnødder, hasselnødder, paranødder, pekannødder, pinjekerner, som du sagtens også kan spise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *